Lidmaatschap

Inschrijven als jeugdlid bij Sla Raak verloopt geheel digitaal via de knop .

We kennen 2 groepen jeugd voor wat betreft het lidmaatschap:
1) Geboortejaar vanaf 2008
2) Geboortejaar tot en met 2007

1) Geboortejaar vanaf 2008
Voor de jeugd vanaf geboortejaar 2008 kan er gekozen worden uit 2 pakketten: BASIS of TOP.
Sla Raak vindt het belangrijk om de jeugd enthousiast te maken voor tennis en padel en subsidieert daarom het TOP-pakket. Het verenigingsjaar loopt van 1 oktober t/m 30 september. Tussentijds instromen kan in april en dan bedraagt het lidmaatschap voor het lopende verenigingsjaar 50%.

Inschrijven BASIS en TOP pakket:

  1. Kies je voor het BASIS pakket, dan schrijf je je kind bij Sla Raak in via de knop
    Voor de tennistraining, kun je je kind via de website van Tennisschool Gijs aanmelden. Voor de padeltraining doe je dit via de website van Padel Brabant. Betaling van de training gaat rechtstreeks aan de tennis- en/of padelschool.
  2. Kies je voor het TOP pakket, dan schrijf je je kind bij Sla Raak in via de knop

  3. Sla Raak informeert Tennisschool Gijs en Padel Brabant en zorgt dat je informatie en/of een uitnodiging krijgt om je in te schriven voor tennis- dan wel padelles.

 

!Let op met inschrijven dien je 2 keuzen te maken:
1. Tennis of padel
2. BASIS OF TOP

Wil je kind beiden sporten beoefenen, kan dat natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar [email protected].nl om dit aan te geven en geef daarbij aan voor welke sport hij/zij het pakket gekozen heeft bij inschrijving. De jeugscommissie zal zorgen dat je kind voor beide sporten wordt ingedeeld. 
Voor de gekozen sport ontvang je een inschrijving voor de lessen. Voor de andere sport kun je zelf inschrijven bij de betreffende school.

Vanuit Sla Raak ontvang je een mail hoe je je t-shirt kunt passen en bestellen.

2) Geboortejaar tot en met 2007
Voor de jeugd tot en met geboortejaar 2007 kan gekozen worden uit 3 mogelijkheden:

Inschrijven BASIS en TOP pakket en JUNIOR lidmaatschap:

  1. Kies je voor het BASIS pakket of JUNIOR lidmaatschap, dan schrijf je je kind bij Sla Raak in via de knop  
    Voor de tennistraining, kun je je kind via de website van Tennisschool Gijs aanmelden. Voor de padeltraining doe je dit via de website van Padel Brabant. Betaling van de training gaat rechtstreeks aan de tennis- en/of padelschool.  
  2. Kies je voor het TOP pakket, dan schrijf je je kind bij Sla Raak in via de knop  LID WORDEN?
  3. Sla Raak informeert Tennisschool Gijs en Padel Brabant en zorgt dat je informatie en/of een uitnodiging krijgt om je in te schriven voor tennis- dan wel padeltraining. 

Het verenigingsjaar voor BASIS en TOP loopt van 1 oktober t/m 30 september. Tussentijds instromen kan in april en dan bedraagt het lidmaatschap voor het lopende verenigingsjaar 50%.  Het verenigingsjaar voor junioren (niet BASIS of TOP) loopt van 1 januari t/m 31 december. Contributie bij aanmelden voor het lopende verenigingsjaar na 1 januari bedraagt 100%, vanaf 1 april tot 1 juli: 75%, van 1 juli tot 1 oktober 50%, daarna 25%.

Inschrijven bij Sla Raak Oisterwijk verloopt geheel digitaal via de knop 

 

Stichting Leergeld Oisterwijk

Indien het voor u als ouder te moeilijk mocht blijken om de contributie te betalen, kan u zich wenden tot Stichting Leergeld Oisterwijk, https://www.leergeld.nl/oisterwijk/.
Stichting Leergeld wil kinderen uit Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk wél laten meedoen op school, met sport, muziek of andere kunstzinnige vorming. De contributie wordt rechtstreeks vanuit Stichting Leergeld overgemaakt naar onze vereniging. Leergeld werkt in alle gevallen vertrouwelijk en met respect voor uw privacy.
Het is belangrijk dat u een aanvraag doet voor de aanvang van het nieuwe sportseizoen: https://www.leergeld.nl/oisterwijk/doe-een-aanvraag/#direct-aanvragen.
!!!Elk seizoen dient u een nieuwe aanvraag te doen!!! " 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 521 6659

Clubhuis

Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk

KVK-nummer

40258175