O'wijk Open

Het Herberg van Boxtel Open Toernooi is, zoals de naam al aangeeft, een open toernooi dat op de banen van Sla Raak wordt gespeeld.

Tot in 2019 was dit een tennistoernooi, maar met de komst van 3 padelbanen zullen de edities vanaf 2020 ook worden uitgebreid met een padeltoernooi.

Inschrijven kan zowel in het tennis- als in het padeltoernooi. Het aanbod van categorieën is groot. In het tennistoernooi tellen de onderdelen in het enkelspel mee voor de Masters in het district Midden-Brabant.

Zoals de naam van het toernooi al doet vermoeden, is Herberg van Boxtel uit Haaren de hoofdsponsor van het toernooi. Deelnemers en toeschouwers van eerdere edities weten dat naast het tennis (en straks ook padel) ook meer dan voldoende voor de inwendige mens gezorgd wordt tijdens het toernooi.

De organisatie van dit toernooi komt voor rekening van de enthousiaste commissie. De laatste jaren gaat het aantal deelnemers gestaag omhoog. Tennissers uit de directe regio, maar zelfs daarbuiten, hebben hun weg naar dit leuke toernooi gevonden. 

Graag verwelkomen wij jullie als deelnemer of toeschouwer tijdens ons mooie toernooi.

In 2020 zal het Herberg van Boxtel Open Toernooi starten op donderdag 20 augustus en de finales worden gespeeld op zondag 30 augustus.

Met sportieve groet,

Toernooicommissie Herberg van Boxtel Open   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 521 6659

Clubhuis

Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk