KNLTB Competitie (geel)

De inschrijving voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2020 (junioren) staat weer open. De inschrijving zal sluiten op 08 december.

Jullie kunnen je inschrijven via dit formulier:
Inschrijven voor de competitie

Zowel in het voorjaar als in de winter kunnen jeugdleden aan de tenniscompetitie deelnemen. Competitietennis houdt in dat je met een team van minimaal 4 een hele middag een aantal wedstrijden speelt tegen andere verenigingen onder begeleiding van een coach. Hierbij wordt zowel ‘thuis’ als ‘uit’ gespeeld.

Er moeten ook altijd ouders bereid zijn te rijden. Je moet zelf wedstrijden kunnen spelen, best fanatiek zijn en natuurlijk kijk je naar wedstrijden van je teamgenoten.

Het zijn dus 7 speeldagen per competitieperiode en we moeten er vanuit gaan dat je op (bijna) alle 7 speeldagen kunt tennissen.

Iedereen moet zelf inschrijven. De JC stelt, in overleg met de hoofdtrainer, de teams vast aangaande van alle inschrijvingen en afhankelijk van de afzonderlijke speelsterkte van de teams. Uiteraard houden we rekening met de huidige teams en natuurlijk mag je al wat spelers zoeken om een team mee te maken, maar die moeten wel zelf inschrijven. Het inschrijfformulier wordt op de website gezet en daarop kun je aangeven met wie je graag in een team wilt spelen. Maar zoals hierboven als is aangegeven bepalen wij, jeugdcommissie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 521 6659

Clubhuis

Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk