Inplannen barboek

Alle seniorleden van Sla Raak hebben de verplichting om bardiensten te draaien. Dit maakt onderdeel uit van het lidmaatschap van Sla Raak. Verzaken levert een boete op van € 60,00.

Leden die ouder zijn dan 70 jaar en rustende leden zijn vrijgesteld van bardiensten.

Voor het samenstellen van het barrooster maken we gebruik van www.barboek.nl. Je plant zelf je bardiensten in, via een mail wordt je hierop geattendeerd. Als je zelf geen bardienst inplant word je automatisch door het systeem ingedeeld.

Inplannen van bardiensten:

Inloggen via www.barboek.nl of via de link op deze site.

Log in met je bondsnummer, je wachtwoord en verenigingsnummer (52001). Voor nieuwe gebruikers is het wachtwoord de cijfers en letters van de postcode met spatie (voorbeeld 1234 AB). Na het inloggen, kun je zelf je wachtwoord wijzigen.

Wachtwoord vergeten? Volg de instructies op www.barboek.nl

Op de site www.barboek.nl staat een presentatie met daarin een instructie over de werking van het systeem.

Inplannen voor een dienst 5 betekent dat je bardienst draait totdat het paviljoen sluit. In barboek.nl staat een eindtijd van 23.55 uur voor deze dienst. Echter, indien ontheffing van de Schenktijdenwet door de gemeente verleend wordt, duurt deze dienst tot uiterlijk 1.00 uur. Inplannen van dienst 5 geldt voor 2 reguliere bardiensten.

Op de website van Sla Raak zal het barrooster te zien zijn.

In het gedrukte barboek van de zomerperiode is een ledenlijst opgenomen met alle (e-mail)adressen en telefoonnummers van de leden. In de winterperiode wordt geen gedrukt exemplaar van het barboek verspreid. Het is daarom belangrijk om het zomerbarboek het hele jaar te bewaren.

Indien je gegevens gewijzigd zijn (verhuizing, nieuw e-mailadres, telefoonnummer e.d.) geef dat dan door aan de ledenadministratie: [email protected]

Enige tijd voor je bardienst ontvang je een herinnering via e-mail. Deze herinnering is een extra service, het ontslaat je niet van de verantwoordelijkheid van een dienst indien je onverhoopt geen bericht krijgt.

Ben je ingedeeld op een tijd dat je verhinderd bent, zorg dan zelf voor vervanging en geef deze wijziging door aan het barcommissielid dat de weekdienst heeft. Je blijft zelf eindverantwoordelijk voor de dienst waarop je bent ingedeeld.

Met vriendelijke groet, de barcommissie.

E-mail: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 521 6659

Clubhuis

Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk