Ron Zwart Open 2019

27 september 2019

Beste Sla Raak-er,

Met veel plezier stuur ik je een update rondom ons toernooi, het Ron Zwart Open.    Volgende week starten we, op zaterdag 5 oktober om precies te zijn. Dan komt er een einde aan een voorbereiding van ruim een half jaar, van een toernooi dat al heel wat jaren bestaat en zeer met zijn tijd is mee gegaan. Het is ook geweldig om te zien dat het aantal ’20 plussers’ enorm is gegroeid. Iets wat onze vereniging veel deugd zal doen, aangezien de aanwezigheid van jeugd een heel belangrijk speerpunt is de komende jaren. En onze deelnemers genieten zichtbaar van een gezonde mix tussen jonge en de, zeg maar, wat meer ervaren deelnemers.

Een open toernooi, maar wij als organisatie kijken altijd wel met extra belangstelling naar het aantal Sla Raak-ers dat zich heeft ingeschreven. En natuurlijk is het veruit het leeuwendeel, maar we zijn van mening dat dat veel groter zou kunnen zijn. Daarom, misschien niet helemaal gebruikelijk, maar mocht je je nog niet ingeschreven hebben, doe dat dan alsjeblieft alsnog. We nodigen juist onze leden van harte uit om deel te nemen aan iets wat elk jaar een groot en gezellig succes is.

Hopelijk hebben we je net dat laatste zetje gegeven om je in te schrijven. Het kan nog tm zondag 29 september. Kijken er naar uit je te zien. Waar? Bij het Ron Zwart Open. Daar waar het gebeurt.   

Met sportieve groet,  

Niek, Jelmer, Sven, Ruben, Danny, Bas, Erik en Mike
Ron Zwart Open Organisatie

Nieuwscategorieën Toernooien

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 521 6659

Clubhuis

Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk