KNLTB Competitie

De inschrijving voor de wintercompetitie is weer geopend.

Je kan je inschrijven via: https://inschrijven.slaraak.nl 

In verband met de Interne Winter Competitie bied Sla Raak GEEN competitie aan op vrijdag avond!!!

Meer info:

Competitie aanbod
Competiie data

VERZETTEN WEDSTRIJDEN EXTERNE COMPETITIES KNLTB

Wedstrijden in de externe competities van de KNLTB (voorjaar, najaar en winter) dienen verzet te worden als deze door bijvoorbeeld weersomstandigheden worden afgelast.

Samen met de teamcaptain van de tegenpartij moet overeenstemming bereikt worden over de nieuwe speeldatum. Hiervoor dienen de regels van de KNLTB in acht te worden genomen. Daarnaast is er ook binnen het Bestuur van Sla Raak Oisterwijk een tweetal regels opgenomen, waaraan voldaan dient te worden:

• de in te halen competitiewedstrijd dient altijd gespeeld te worden op een dag(deel) waarop SRO competitie aanbiedt; dit houdt bijvoorbeeld in dat er niet op donderdagavond ingehaald kan worden; plan bij voorkeur de avond of het dagdeel waarop oorspronkelijk de competitiewedstrijd gepland stond.

• stem de datum van de in te halen wedstrijd ALTIJD af met de verenigingscompetitieleider (VCL) van Sla Raak, zodat er banen gereserveerd kunnen worden en (eventueel) bardienst geregeld kan worden.

Houd je als team(-captain) aan deze regels, zodat we binnen Sla Raak niet onnodig tegen problemen als tekort aan baancapaciteit aanlopen.

KNLTB Competitie Regelement 2019.pdf Uitgangspunten externe competitie en lotingsprocedure.pdf VJC Data.PNG

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 521 6659

Clubhuis

Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk