Toernooien voor de jeugd

Het hele jaar door worden er verschillende toernooien georganiseerd.

 • Jongbelegen toernooi (10 november)
  Dit is een gezelligheidstoernooi waar jong en oud aan deel kunnen nemen. Ieder jeugdlid kan hier aan meedoen, of je nu minior of junior bent. Maar je speelt niet alleen! Het is de bedoeling dat je samen met een volwassene inschrijft. Het leeftijdsverschil moet minimaal 18 jaar zijn.Dus nodig je vader, moeder, oma, opa, buurman/vrouw of wie dan ook maar uit om samen met jou op deze zondag een paar wedstrijdjes te spelen. Winnen is leuk, maar het gaat vooral om het plezier en de sportiviteit!
 • GOT Junior (22 september)
  De afgelopen jaren hebben Teco en Sla raak het laatste weekend voor de zomervakantie een gezamenlijk tennistoernooi georganiseerd voor alle jeugd die tennist op driekwart of heel veld. Vorig jaar is de naam aangepast naar Groot Oisterwijk Toernooi en doen de jeugdleden van Tennisclub Haaren en Udenhout ook mee. Van 14.00-17.30 uur worden er wedstrijden gespeeld voor de jongste jeugd en voor de ouderen gaan we langer door. Op Zaterdag is er een DJ met leuke muziek en is er in de middag een bbq of pizzabakker. De wedstrijden zullen worden ingedeeld, we husselen alles door elkaar waardoor alle leden van verschillende clubs met- en tegen elkaar spelen. De standen worden genoteerd en aan het einde van het toernooi is er een clubwinnaar.
 • Smash-It I II en III toevoegen; 17 april, 15 mei en 4 september
  Dit jaar organiseert de jeugdcommissie van Sla raak drie gezellige toss-woensdagmiddagen voor de basisschooljeugd. Wat houdt zo'n toss middag in? Je moet denken aan een gezellig potje tennis met meerdere wedstrijdjes met je leeftijdsgenoten in aanwezigheid van de trainers. Tijd tussen 14.00-16.00 uur. Kosten gratis inclusief ranja en wat lekkers. Gewoon gezellig allemaal komen dan maken we er een feestje van.
 • Indoor tennistoernooi, (2e week kerstvakantie)
  Vorig jaar zijn we gestart met het eerste SRO Indoor tennis event op de indoor tennisbanen van Ill Cuore te Moergestel en het was een groot succes. Samen tennissen, lunchen en een spelletje Yathzee of een potje kaarten tijdens de wedstrijden door. Jullie waren super enthousiast! Een sportief begin van het nieuwe jaar! Voor veel kinderen is het een eerste kennismaking met tennissen op een binnenbaan en dat is heel anders dan buiten. Het enthousiasme spatte er van af en dit jaar gaan we er tijdens de kerstvakantie weer een leuk event van maken. De datum is nog niet bekend maar daarvan brengen we je later op de hoogte.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 521 6659

Clubhuis

Moergestelseweg 32b
5062 JW Oisterwijk